Yazılarımız E-Mail Adresinize Gelsin

18 Şubat 2013 Pazartesi






FENİKS KİTAP 'TAN :

SARAH MANNİNG - AŞK KAÇ BEDEN ??ADLI KİTABA YORUMUM :

İlk çıktığı zaman okumuştum bu kitabı .

 
Öncelikle,kitabın dili , çok sade ve akıcı .Bunda ,çevirmenin de büyük payı var, tabi.

Kitabın türü; chick-lit   fakat  bu bildiğimiz,chick-lit  değil ,bunu belirtmek isterim .(Sadece okuyalım ,günlük sorunlardan uzaklaşalım, gülelim eğlenelim tarzın da değil yani).

Kitapta; Neve adlı bir kızın ,yaşadığı olaylar ; kızımız tam bir kitap kurdudur ,üniversiteden başarılı bir şekilde mezun olmuştur .Fakat bir derdi vardır ; sevdiği çocuk la,William’la  karşılaşıncaya kadar ,aldığı kiloları vermektir  derdi . Aynı zaman da , ilişki konusunda deneyimsiz olduğu için ,deneyım kazanabilmek amacıyla ,Max adlı bir adamla çıkmaktadır .Fakat aklı ,William’dadır .



William’la karşılaşıncaya kadar ,Neve’i  ne gibi olaylar beklemektedir ? Hayatında neler değişecektir? Karşılaştıktan sonra neler olacaktır ? Bu gibi soruların cevabını öğrenmek ,istiyorsanız bu kitabı okumalısınız .

Aynı zaman da  bu kitap ; insanın kendisine değer vermesi gerektiğini de çok güzel bir şekil de ,arada hiçbir kopukluk olmadan , anlatmış .

Zaten bu kitabın konusunu okuduğum zaman bu kitap ,benim kesin okumam gereken bir kitap demiştim ,kitabı bitirdiğim zaman da yanılmadığımı anladım .

 Kısacası; bu kitabı kesinlikle ,okumalısınız .Tavsiye ederim .Saygılarımla…




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder